Soita palvelunumeroon

(09) tai (019) 287 800

lk logo

 fin en swe     

Vahvistamme nyt pääkaupunkiseudun yksikköämme ja etsimme Espoon toimipisteeseemme kahta

Avainasiakasmyyjää

Olet rakennus- ja/tai teollisuustyömaiden ammattilainen joka tuntee nostamiseen liittyvät prosessit ja ongelmakohdat. Voit olla taustaltasi henkilönostinammattilainen tai ensimmäiset työmaakokemukset hankkinut rakennusinsinööri. Tärkeintä on kuitenkin halu ratkaista asiakkaittemme haasteet nopeasti, turvallisesta ja laadukkaasti.

Olet asiakaslähtöinen ja ulospäinsuuntautunut. Sinulla on luonnostaan kiinnostus tekniikkaan ja omaat hyvät kädentaidot. Olet tavoitteellinen, järjestelmällinen sekä oma-aloitteinen. Tiimityöskentely ei tuota sinulle ongelmia. Arvostamme riittävää englanninkielentaitoa, muut kielet toki plussaa.

Koska molemmat avoimet tehtävät ovat uusia, on työnkuva joustava ja sisältöä voidaan laajentaa osaamisen ja kokemuksen perusteella. Arvostamme mm. kokemusta työmaadokumentaatiosta ja
työturvallisuusmääräyksistä.

Tarjoamme monipuolisen ja palkitsevat tehtävän vakavaraisessa ja ammattilaisten arvostamassa yhtiössä sekä koulutuksesi ja kokemuksesi mukaisen kompensaation.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa Stefan Appel, 0400-205 040, parhaiten tavoitettavissa perjantaina 19.9. ja maanantaina 22.9. klo 09:30 - 12:00 välisenä aikana.