Soita palvelunumeroon

(09) tai (019) 287 800

lk logo

 fin en swe     

B2B -myyjä henkilönostimien pariin

Haluatko työskennellä alansa pioneerina toimivassa henkilönostimiin ja rakennuskoneiden vuokraamiseen keskittyneessä perheyrityksessä? Yrityksessä on nyt paikka auki sinulle, uusasiakashankinnasta innostuva B2B-myyjä!

Pohjanväre-yhtiöt vahvistaa liiketoimintaansa henkilönostimien parissa ja etsiikin nyt joukkoonsa aktiivista B2B -myyjää uusasiakashankintaan. Työnkuvaasi kuuluu niin potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen ja myyntineuvottelut yhdessä muun tiimin kanssa. Tässä roolissa pääset tekemään myyntiä tiimityönä, osana kokenutta myyntitiimiä.

Sinulla on jo kokemusta rakennusalalta ja olet kotonasi niin työmaasaappaissa, kuin neuvottelupöydässä. Koet mielenkiintoa työmaakoneita kohtaan ja olet kotonasi tiiviissä perheyrityksessä. Sinulla on aito kiinnostus myyntityöhön ja uusasiakashankintaan, kohtaat mielelläsi uusia ihmisiä ja haluat kehittyä roolissasi. Taustakoulutus alalle ja työkokemus myynnin parista katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän asiakasrajapinnassa, kehittyvässä yrityksessä. Valittu henkilö pääsee nauttimaan vastuusta, ja osaavalle henkilölle voi aueta tulevaisuudessa uusia tehtäviä oman mielenkiinnon mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (046 923 4517). Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis tehtävää pikaisesti oheisen hakulinkin kautta!

Yrityksestä:
Pohjanväre-yhtiöt on erikoistunut henkilönostimien, nosturien ja rakennuskoneiden vuokraukseen, sekä näiden huoltoon. Tarjoamme monipuolisia ja turvallisia henkilönostinpalveluita, sekä ratkaisuja eri alojen ammattilaisille kaikkiin nostotarpeisiin, yhdessä kumppaniverkostomme kanssa. Toimintaympäristön muuttuessa haluamme ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja odotukset. Tämä mahdollistaa ketterän ja joustavan asiakaspalvelun. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta, sekä nykyaikainen ja monipuolinen hyvin huollettu kalusto ovat toimintamme perusta. Juhani Pohjanväre aloitti työkonevuokrauksen vuonna 1964 ja siitä lähtien ollut mukana eturivissä omalta osaltaan kehittämässä vuokrausalaa. Perheyrityksemme tavoitteena on aina ollut paremman konevuokrauspalvelun tarjoaminen asiakkaillemme.