Soita palvelunumeroon

(09) tai (019) 287 800

lk logo

 fin en swe     

Henkilönostimet

Henkilönostinvalikoimamme on monipuolinen josta löytyy useita malleja erilaisiin käyttökohteisiinne. Halutessanne henkilökuntamme tulee mielellään
paikanpäälle kanssanne valitsemaan työhönne sopivimman nostimen.

 

Nostolava-autot
Nostolava-autot, tai koriautot kuten yleisesti puhutaan, tarjoavat nopean ja turvallisen pääsyn korkealla sijaitseviin työkohteisiin.
         
 nostolava auto
Siltatyölavat
Siltojen tarkastukseen ja kunnostukseen, altaiden ja kuilujen reunoilla työskentelyyn ym työkohteisiin, minne ei muuten ole mahdollista mennä nopeasti ja turvallisesti. 
   siltatyolava siltalifti
Kuukulkijat
Kuukulkijoilla on lukuisia käyttökohteita aina somistustöistä raskaisiin asennustöihin. Kuukulkijoiden ehdoton etu on alustan ajettavuus puomin ollessa ylhäällä. Valikoimassamme on myös suuremmalla korikuormalla ja  työlavalla varustettuja malleja.
  mastonostin

Erikoisnostimet
Kalustossamme on useita erityyppisiä erikoisnostimia, mm. tela-alustaisia vaikeisiin maasto-olosuhteisiin, sekä suurella korikuormalla ja työlavoillavarustettuja laitteita. Esim. Mec Titan jonka työlavan pituus on 6,7 m ja max kuormitus 1800 kg. Laitteisiin on saatavilla myös erilaisia lisävarusteita.

   erikoisnostin2
Hinattavat puominostimet
Hinattavat puominostimet ovat paljon käytettyjä esim. maalaus-, pinnoitus-, pesu- ja peltitöissä. Hinattavien nostimien etuja ovat mm. helppo paikalle toimitus, keveys ja edullisuus erityisesti lyhyissä työjaksoissa.
   hinattavapuominostin

Saksilavat
Saksilava valikoimastamme löytyy kaikkea järeistä maastokelpoisista diesel malleista, kompakteihin akkukäyttöisiin ja auton perässä hinattaviin malleihin.

  saksilava

Mastonostimet
Mastonostimet mahdollistavat helpon pääsyn työkohteeseen erityisesti ahtaissa tai pohjan kantavuudelta rajoitetuissa työkohteissa. Lisävarusteilla on mahdollista työskennellä esim. auditorion penkkirivistön päällä. Bravi solo gyps mahdollistaa kipsilevyjen asentamisen kattoon yksin nopeasti ja turvallisesti.

   mastonostin